Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Španělské brambory
 

Španělské brambory

Španělské brambory
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
883x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g malých brambor
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 zelená paprika
1 lžička chilli koření
1 lžička hořčice
3 dl rajčatového protlaku
3 dl zeleninového vývaru
sůl
pepř
zelená petrželka

POSTUP

Brambory oloupeme a překrojíme napůl, oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, papriku na proužky. V pánvi s těžkým dnem rozehřejeme olej, přidáme brambory a cibuli a mícháme, až cibule zesklovatí a změkne (asi 5 minut). Vložíme papriku, chilli koření a hořčici a vaříme další 2-3 minuty. Nakonec vlijeme vývar a rajčatový protlak, přivedeme k varu, poté zmírníme plamen a necháme probublávat asi 25 minut, dokud brambory nezměknou. Hotové je přendáme do předehřáté mísy, posypeme
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.