Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Zapečené brambory s uzeninou
 

Zapečené brambory s uzeninou

Zapečené brambory s uzeninou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1507x
Autor: neuveden

SUROVINY

8 brambor
2 pórky
3 lžíce rostlinného oleje
sůl
pepř
100 g rajčat
200 g pikantní klobásy
4 vejce
90 ml mléka
špetka muškátového květu
0,5 svazku pažitky

POSTUP

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kolečka. Pórek omyjeme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na silnější kousky. V pánvi rozpálíme olej a rychle na něm opečeme brambory. Přidáme pokrájený pórek, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka asi 8-10 minut. Osolíme a opepříme. Omyjeme a rozpůlíme rajčata. Vykrojíme zbytky stonků. Oloupeme slupku z klobásy a nakrájíme ji na kolečka. Obojí vyrovnáme na brambory. V mléce rozkvedláme vejce, osolíme, opeříme a přidáme muškátový oříšek. Přelijeme přes brambory. Ztlumíme teplotu a pozvolna pečeme. Pažitku omyjeme, osušíme a jemně nakrájíme. Posypeme jí hotový pokrm a ihned podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.