Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Buchty > Ausburské řezy
 

Ausburské řezy

Ausburské řezy
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
20
Náročnost
středně
obtížný
Časová náročnost
50 min.
Počet zobrazení
1037x
Autor: Pošli recept

SUROVINY

Těsto::
400 g hladká mouka
150 g cukr moučka
1 žloutek
250 g máslo
3 lžíce kakao
3 lžíce mléko
1 kypřící prášek
Tvarohová náplň::
500 g tvaroh
150 g cukr moučka
1 vanilkový cukr
1 vanilkový pudink
3 žloutky
4 bílky
3 lžíce rozpuštěné máslo

POSTUP

1. Nejprve si připravíme tvarohovou náplň. Žloutky vyšleháme s polovinou moučkového cukru a s celým vanilkovým cukrem. Přidáme tvaroh, pudinkový prášek a máslo. Nakonec zlehka vmícháme sníh, který jsme ušlehali s druhou polovinou cukru.

2. Ze surovin připravíme těsto, které rozdělíme na polovinu. Každý díl pak rozválíme na velikost plechu.

3. Opatrně přeneseme první díl na plech vyložený pečicím papírem a potřeme ho náplní. Na náplň pak položíme druhý díl těsta a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 st. Celsia asi 25-30 minut. Po vychladnutí polijeme polevou..
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.