Domácí perník1

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Všechny suroviny smícháme a těsto vlijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a upečeme. Po upečení a vychladnutí polejeme čokoládou.

Mohlo by Vás zajímat

Domácí plněné buchty
1. Začneme přípravou kvásku: V polovině vlažného mléka rozmícháme droždí a lžíci cukru a na teplém místě necháme vzejít kvásek (asi 15 minut). Me...
03:10 · 
Domácí tvarohové buchty
Pekáč dobře vymažeme tukem. V hrnečku rozmícháme droždí se lžící cukru, 3 lžícemi vlažného mléka a 1 lžící mouky, necháme vykynout. Do mísy dáme ...
03:10 ·  · 00:33
Bochánek z domácí pekárny
Tento recept vychází z poměru ingrediencí 350 g "tekutých" ku 500 g "sypkých". Do nádoby pekárničky vyklepneme 2 žloutky a doplníme mlékem do hm...
03:10 ·  · 00:33 · 03:30
Jednoduchá a nááádherná vánočka nejen pro domácí pekárny  mmb
Ingredience v uvedeném pořadí dáme do pekárny a zapneme program těsto. Mandle jsem přidávala asi po 10 minutách míchání. V porovnání s origiálním...
03:10 ·  · 00:33 · 03:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...