Recepty

obsahující kategorii Chléb
0185.kváskový od Svetlusky78
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat! U kváskových chlebů je někdy nutné po skončení kynutí těst...

0187.kváskový s bramborovou kaší od Ireny
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat! U kváskových chlebů je někdy nutné po skončení kynutí těsto ...

0231.chléb s podmáslím od Svetlusky78
Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


0617.kváskový pšenično-žitný chléb od Svetluska78
3.stupňový kvas a jak ho připravit najdeme pod receptem č.6 Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!...

0840.kaiserky a plecák od Svetluska78
Po vykynutí těsto propracujeme. Na plecák rozválíme, naplníme uzeným masem a vytvarujeme do bochníku. Na kaiserky uděláme bochánky a pomocí razni...

0872.pohankový chléb od pH
Pohankové kroupy propláchneme, zalijeme teplou vodou a necháme 2 - 3h bobtnat. Před přípravou těsta slijeme, vodu můžeme použít do těsta, část k...

0874.chléb s meltou a bramborem od Anndy
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední

0969.chlebík ze zakysané smetany od svabe
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední

10.chléb Martinův pozměněný-Jitula
program základní
velmi snadné


102.chléb müsli
program základní nebo celozrnný
velmi snadné

1021.křupavý chleba od hana**
Lze péct v pekárně na Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední...


105.chléb müsli od Alasky
program celozrnný
velmi snadné

1050.kváskový chléb od *nefertari*
Do části mouky nalijeme kvásek a vypracujeme těstíčko - můžeme dolít trochu vody. Necháme v nádobě přikryté utěrkou přes noc kynout. Ráno přid...

1059.kefírový chleba s bramborákem a škvarkama
Místo škvarků jsem dal smaženou cibulku a místo bramboráku nastrouhanou syrovou bramboru a bramborákové koření od antonína...
03:20 · velmi snadné


1059.kefírový chleba s bramborákem a škvarkama od alikvap
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední

106.celozrnný kváskový od Týny z Rodiny
Pokud máte kvásek, tak ho vlejte na mouky. Lze péct i bez kvásku, ale s ním je o moc lepší U pečeni bez kvásku Program Celozrnny/ Velký/ Tmavý ...
velmi snadné

109.chléb s rajčaty a parmezánem od Ireny v.
* Použijte rajčata sušená na slunci v oleji V případě, že nemáte rajčata v oleji, namočte je na 10 až 15 minut do vody a potom osušte. U těchto ...
velmi snadné

11.chléb Martinův
program základní
velmi snadné