Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Chléb > 0122.základní kváskový chleba bez droždí od Jitky
 

0122.základní kváskový chleba bez droždí od Jitky

0122.základní kváskový chleba bez droždí od Jitky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
3252x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g kvásku (recept č,98 nebo č,627)
550 ml vody
200 g celozrnné pšeničné mouky
550 g hladké pšeničné polosvětlé mouky
3 lžíce soli
po zvukovém signálu přidáme semínka
a malinko jinak:
250 g kvásku (recept č,98 nebo č,627)
250 ml vody
2 lžičky soli
2 lžičky kmínu
250 g chlebové žitné mouky
270 g hladké mouky
po zvukovém signálu přidáme semínka

POSTUP

Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!
U kváskových chlebů je někdy nutné po skončení kynutí těsto nechat dále kynout. Proto pokud není dostatečně nakynutý, před fází pečení pekárnu vypneme, zapneme na 1 minutu program Pečení a vypneme. Necháme dostatečně dlouho kynout, pro upečení zvolíme program Pečení.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.