Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Chléb > 0872.pohankový chléb od pH
 

0872.pohankový chléb od pH

0872.pohankový chléb od pH
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2300x
Autor: neuveden

SUROVINY

150 ml bílého jogurtu
200 ml vody
2 lžíce olivového oleje, pokud možno Extra virgin
1 lžíce octu, pokud možno vinného
300 g hladké mouky
50 g plnohodnotné mouky
150 g pohankové mouky
100 g pohankových krup
2 lžíce pohankové krupice
2 lžíce pohankových klíčků
2 lžíce bramborové kaše v prášku s mlékem
1 lžičky instantní melty
1 lžičky mletého kmínu
2 lžičky soli
1 lžička cukru
3 lžíce kvásku (recept č,98 nebo č,627)
trošku krystalického (sypkého) vitamínu C / klik
0,25 čerstvého nebo 1 lžička sušeného droždí

POSTUP

Pohankové kroupy propláchneme, zalijeme teplou vodou a necháme 2 - 3h bobtnat.
Před přípravou těsta slijeme, vodu můžeme použít do těsta, část krup si necháme na posypání chleba - to provádíme před posledním kynutím. Těsto pomašlujeme jen vlažnou vodou a kroupy mírně zatlačíme.
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.