Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Cukroví > Domácí rafaelo
 

Domácí rafaelo

Domácí rafaelo
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1685x
Autor: neuveden

SUROVINY

Domácí Rafaelo
Domácí Rafaelo
Potřebujeme:
250 g moučkového cukru, 250g másla, 100ml vody, 1 vanilkový cukr, 120g mletého kokosu, 250g sušeného mléka, loupané mandle, mletý kokos na obalení

POSTUP

POSTUP:

Cukry a nakrájené máslo si dáme spolu s vodou do misky a necháme ve vodní lázni rozpustit.

Vodní lázeň:
Potřebujeme hrnec o něco málo větší než miska, ve které připravujeme směs. Do tohoto hrnce nalijeme vodu, vložíme misku se směsí a dáme na sporák zahřívat. Při uvolňování tepla se rozehřívá máslo, rozpouští cukr ...
Směs necháme vychladnout na pokojovou teplotu a
přidáme postupně sušené mléko
a strouhaný kokos.
Metličkou řádně promícháme.Vzniklou hmotu dáme do chladničky alespoň na 2-3 hodinky ztuhnout.
Z tuhé směsi tvoříme kuličky a do každé zabalíme jednu oloupanou mandli, obalujeme v kokosové moučce. Rafaelo necháme v chladu ztuhnout.

Bonbony můžeme dávat do papírových košíčků.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.