Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Cukroví > Medové řezy
 

Medové řezy

Medové řezy
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1456x
Autor: neuveden

SUROVINY

42 dkg hladké mouky
15 dkg moučkového cukru
5 dkg tuku
2 vrchovaté lžíce medu
2 vejce
1 lžička jedlé sody
Krém:
0,25 litru mléka
1 vanilkový cukr
4 kostky cukru
1 žloutek
3 dkg hrubé mouky
Máslový krém:
25 dkg Hery nebo másla
moučkový cukr
Poleva:
čokoládová poleva

POSTUP

Vejce, cukr, tuk a med rozpustíme ve vodní lázni. Do mísy dáme mouku prosetou s jedlou sodou a vychladlou medovou hmotu. Vypracujeme těsto, rozdělíme na 3 díly. Každý vyválíme a na vymazaném, moukou vysypaném plechu upečeme (během pečení nabudou). Teplé sundáme z plechu a necháme vychladnout. Každý potřeme krémem a naskládáme na sebe.
Krém:
Ze 0,25 litru mléka, 1 vanilkového cukru, 4 kostek cukru, 1 žloutku a 3 dkg hrubé mouky uvaříme kaši. Vychladlou postupně zamícháme do máslového krému (25 dkg Hery nebo másla utřeme s moučkovým cukrem podle chuti). Povrch medových řezů polijeme čokoládovou polevou
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.