Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Cukroví > Tvarohové myši se šlehačkou
 

Tvarohové myši se šlehačkou

Tvarohové myši se šlehačkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
703x
Autor: neuveden

SUROVINY

250 g tučného tvarohu
200 g hladké mouky
1 sáček kypřícího prášku do pečiva
6 lžic mléka
500 ml oleje na smažení
3 vejce
200 ml smetany ke šlehání
1 ztužovač šlehačky
2 lžičky mleté skořice
moučkový cukr

POSTUP

1. V míse promícháme tvaroh s vejci. Mouku prosijeme s práškem do pečiva a postupně ji přisypáváme ke tvarohové směsi, kam také přiléváme mléko. Suroviny společně zpracujeme ve vláčné těsto. 2. V kastrolku rozehřejeme olej. Pomocí lžíce vykrajujeme z těsta noky-myši a smažíme je z každé strany dozlatova, asi 1 minutu. Před každým nabráním těsta je dobré lžíci namočit do studené vody, těsto se pak nelepí. 3. Usmažené myšky osušíme ubrouskem, zbavíme je tak přebytečného tuku. Šlehačku vyšleháme se ztužovačem. Na závěr pak myši ozdobíme šlehačkou, posypeme skořicí a pocukrujeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.