Základní marcipánové těsto

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 Všechny suroviny smícháme a důkladně propracujeme hmotu tuhou asi jako platelina. Můžeme přibarvit jednotlivé části potravinářským barvivem a modelujeme tvary. Necháme ztuhnout a používáme na zdobení cukroví a dortů.

Mohlo by Vás zajímat

Vanilkové rohlíčky od babičky
Máslo nechat při pokojové teplotě změknout. Ořechy najemno namlít. Všechny suroviny smíchat a uhníst těsto. Těsto zabalit do potravinové fólie a...
 · 02:00 · 
Vanilkové rohlíčky ii.
Postup přípravy: Na vál nasypeme prosátou mouku, přidáme nasekané máslo, odvážený cukr, vejce i mandle. Rukama vypracujeme tužší těsto. Zabalíme ...
 · 00:44
Čokoládové půlměsíčky
Máslo, cukr a žloutky utřeme do pěny. Do směsi přidáme jemně mleté ořechy, kakao nebo čokoládu, a zamícháme. Nakonec postupně vmícháme polohrubou...
Tvrdý suchar – ovocný chlebíček
4 vejce vyšleháme do pěny s 38 dkg mletého cukru, přidáme šťávu a kůru z jednoho citronu, trochu kakaa na barvu a opět ušleháme. Do ušlehaných v...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...