Chobotnice na víně (chtapodi krasato)

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Suroviny:
  • chobotnice cca 2 kg
  • čajové šálky červeného vína 2
  • čajový šálek oleje
  • bobkový list
  • pepř
  • hlávkový salát

Postup

1 Postup přípravy:
2 Umytou chobotnici vložíme do hrnce, podlijeme vínem, olejem, přidáme pepř a bobkový list. Na mírném ohni vaříme asi hodinu. Až chobotnice změkne, necháme jí vychladnout a pokrájíme na malé kousky. N mísu položíme hlávkový salát a na něj chobotnici a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Ústřice
francouzský dresink 4 červené cibule 100 ml vinného octa 20 g hnědého třtinového cukru Cibulku nasekáme ne velejemné kostičky a v misce ji ...
Krevetový koktejl
Rozmrazíme předvařené loupané krevety, ponoříme do horké slané vody, necháme přejít varem a pak necháme odkapat na sítku. Dáme do misky, přidám...
Krabí tyčinky na mexický způsob
Pepř, cukr a sůl rozmícháme s olejem a citronovou šťávou. Krabí maso nakrájíme na kostky a vmícháme do zálivky spolu s jemně nakrájenou pažitkou....
 · 00:20 · 
Indiánské krabí karbanátky
Vše smíchat dohromady, vyformovat 8 karbenátků asi 5 cm v průměru. Menší pánev rozehřát, přidat máslo s olejem a postupně smažit karbenátky 3-4 ...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...