Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Dary moře > Chobotnice po provensálsku
 

Chobotnice po provensálsku

Chobotnice po provensálsku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1797x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 Chobotnice
olivový olej
3 velké cibule
oregano
česnek
polévkové koření
černý pepř
mletá sůl
rajský protlak
balsamicovým octem
bageta

POSTUP

Chobotnici očistíme (zbavíme inkoustových očí) a vaříme v neslané vodě asi 45 minut. Nakrájíme cibuli, vařenou chobotnici nakrájíme na kousky a na olivovém oleji orestujeme nasekanou cibuli, rozdrcený česnek, nakrájenou chobotnici, oregano, černý pepř a polévkové koření. Podlijeme vodou, vše uvedeme do varu a přidáme rajský protlak . Můžeme dochutit balsamicovým octem. Příloha: čerstva bageta.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.