Hlemýždi na nejlepší francouzský způsob

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Uvedenou dávku hlemýžďů nasekáme nahrubo a vložíme do
2 mísy. Přidáme nasekané žampiony, jemně nakrájenou cibuli,
3 česnek, sardelovou pastu, žloutek, sůl, koření, jemně nasekanou
4 petrželku a strouhanku, vše zpracujeme v nádivku. Jednotlivé ulity
5 naplníme několika kapkami vína. Poté naplníme nádivkou, kterou
6 pokapeme máslem a dáme do trouby na 10 - 12 minut zapéci.
7 Podáváme s nasucho opečeným toastovým chlebem.

Mohlo by Vás zajímat

Ústřice
francouzský dresink 4 červené cibule 100 ml vinného octa 20 g hnědého třtinového cukru Cibulku nasekáme ne velejemné kostičky a v misce ji ...
Krevetový koktejl
Rozmrazíme předvařené loupané krevety, ponoříme do horké slané vody, necháme přejít varem a pak necháme odkapat na sítku. Dáme do misky, přidám...
Krabí tyčinky na mexický způsob
Pepř, cukr a sůl rozmícháme s olejem a citronovou šťávou. Krabí maso nakrájíme na kostky a vmícháme do zálivky spolu s jemně nakrájenou pažitkou....
 · 00:20 · 
Indiánské krabí karbanátky
Vše smíchat dohromady, vyformovat 8 karbenátků asi 5 cm v průměru. Menší pánev rozehřát, přidat máslo s olejem a postupně smažit karbenátky 3-4 ...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...