Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Dary moře > Olihně se sépiovými nudlemi
 

Olihně se sépiovými nudlemi

Olihně se sépiovými nudlemi
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1084x
Autor: neuveden

SUROVINY

Olihně
neboli chobotnice
koupíme v obchodě chlazené nebo mražené. Nakrájíme chapadla na kousky
tělíčko nařežeme na kroužky. Na rozpá lený olej dáme nakrájený česnek a petrželku a po chvilce přidáme naporcované olihně. Efektní sé-piové nudle si uvaříme těsně před tím
než zač neme olihně opékat. Po uvaření promícháme nudle s olihněmi. V konečné úpravě přidáváme na dozdobení červenou a žlutou papriku
případ ně kousky ledového salátu. Když se nám nepoda ří koupit sépiové nudle
můžeme je nahradit jed noduše rýží. Pro větší zajímavost připravovaného pokrmu volíme kombinovanou rýži s černými zr ny divoké rýže. Recept je vhodný jako předkrm či může posloužit jako hlavní jídlo.

POSTUP

Olihně, neboli chobotnice, koupíme v obchodě chlazené nebo mražené. Nakrájíme chapadla na kousky, tělíčko nařežeme na kroužky. Na rozpá lený olej dáme nakrájený česnek a petrželku a po chvilce přidáme naporcované olihně. Efektní sé-piové nudle si uvaříme těsně před tím, než zač neme olihně opékat. Po uvaření promícháme nudle s olihněmi. V konečné úpravě přidáváme na dozdobení červenou a žlutou papriku, případ ně kousky ledového salátu. Když se nám nepoda ří koupit sépiové nudle, můžeme je nahradit jed noduše rýží. Pro větší zajímavost připravovaného pokrmu volíme kombinovanou rýži s černými zr ny divoké rýže. Recept je vhodný jako předkrm či může posloužit jako hlavní jídlo.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.