Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Dary moře > Smažené krevety a kousky zeleniny v hladkém těstíčku
 

Smažené krevety a kousky zeleniny v hladkém těstíčku

Smažené krevety a kousky zeleniny v hladkém těstíčku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
1133x
Autor: Testudo

SUROVINY

200 g krevety
200 g treska bílá
220 g cibule
200 g lilek
220 g brambory
210 g žampiony
250 g paprika
500 g olej
2 ks žloutek
100 ml voda
100 g mouka hladká
Omáčka :
30 g víno mirin
54 g sójová omáčka
3 g zázvor
100 ml stock dashi
10 g petrželka - nať

POSTUP

Garnelky oloupeme a vyčistíme. Tresku nakrájíme. Zeleninu očistíme a vše nakrájíme na silné proužky. Žloutky smícháme s ledovou vodou a moukou a chvíli šleháme. Ryby a zeleninu necháme chvíli v těstě proležet a smažíme v horkém oleji (cca 170st.C). Po usmažení vše necháme okapat na papíru. Omáčku vyrobíme z teplého dashi a ostatních ingrediencí. Vše dobře promícháme a necháme vychladnout. Při servisu zdobíme sekanou petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.