Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Ananasová čína pro Lukyho
 

Ananasová čína pro Lukyho

Ananasová čína pro Lukyho
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Náročnost
středně
obtížný
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
1191x
Autor: toprecepty.cz

SUROVINY

300 g kuřecích prsou
plechovky ananasu
150 g mraženého hrášku
2 zelené papriky nebo půl pórku
Marináda na maso:
1 lžíce worchesteru
1 lžíce sojové omáčky
lžičky třtinového cukru
trochu koření na čínu(Vitana, Kotányi)
2 lžíce oleje
střik rybí omáčky(vyrábí Thai pride nemusí být)

POSTUP

Maso nakrájíme na nudličky a dáme odležet do rozšlehané marinády alespoň na 2 hodiny.Poté opečeme do tmavší barvy na pánvi bez tuku, přidáme ananas, lehce opečeme a zastříkneme pár lžícemi ananas.šťávy, odvaříme a přidáme hrášek a papriku či porek.Krátce zprudka orestujeme.Ochutnáme a podle chuti zastříkneme sojovou omáčkou(pozor-málo) a dochutíme mletým pepřem či solí.Podáváme s rýží nebo hranolkami.Směs má příjemnou nasládlou příchuť.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.