Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Bleskové česnekové kuřátko z Thajska.
 

Bleskové česnekové kuřátko z Thajska.

Bleskové česnekové kuřátko z Thajska.
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1253x
Autor: neuveden

SUROVINY

6 utřených stroužků česneku
4 zelené šalotky na jemno posekané
12 smíchaných zelených (prik chee fa) a červených (prik chee fa daeng) jalapeno papriček na tenko nakrájených
1 lžíce naložených zelených pepřů
1 lžíce arašidového oleje (může být řepkový, nebo slunečnicový)
500 g mletého kuřecího masa
4 lžíce orientální rybí omáčky (nam pla)
2 lžíce cukru
250 ml pálivých bazalkových lístků (může být běžná bazalka)
4 malá vejce na smažení

POSTUP

Ve hmoždíři utlouct na pastu zelený pepř, šalotky, papričky a česnek. Rozehřát Wok kotlík, nebo velkou pánev na středně vysokém ohni a přidat do ní olej. Přidat pastu a míchat po 1 min. Potom přidat maso, rybí omáčku a cukr. Pokračovat ve smažení, až maso změní barvu a šťáva se skoro všechna vypeče. Odstavit a vmíchat dovnitř bazalku. Podávat na rýži s navršeným smaženým vajíčkem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.