Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Játra s jablky
 

Játra s jablky

Játra s  jablky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
615x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g drůbežích jater
(můžeme použít také králičí nebo jiná, která máme rádi)
cibuli - 2 ks středně velké
jablka - 2 ks, lepší je kyselejší
pepř, mletá paprika, může být i oblíbené koření které máme rádi
trošku tuku - sádlo nebo olej
sůl až nakonec

POSTUP

Cibuli nakrájíme na proužky, opražíme v kastrolku na trošce tuku. Když začne zlátnout, přidáme oloupaná jablka, zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky. Podusíme, až jablka změknou. Směs přeložíme na talíř. Do výpeku vložíme játra nakrájená na kousky, opepřená, posypaná mletou paprikou a případně okořeněná oblíbeným kořením.

Orestujeme, trošku podlijeme a dusíme pod pokličkou, dokud játra nezměknou. Když jsou játra měkká, přidáme směs z cibule a z jablka, kterou jsme si odložili na talíř. Necháme prohřát. Nakonec osolíme.

Jeden tip pro vylepšení: Můžete přidat opražené arašídy!
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.