Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Krůta s hříbky po čínsku
 

Krůta s hříbky po čínsku

Krůta s hříbky po čínsku
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
826x
Autor: Wieslaw RUSZ

SUROVINY

300 g krutího masa (prsa, stehno)
2 lžičky
2 vrchovaté lžíce škrobu
2 lžíce vody
olej na smažení
300 g hříbků
1 cibule
1 kapie
50 ml sojové omáčky
20 ml worchestru
0,5 lžičky kari
1 špička nože zázvoru
sůl

POSTUP

Maso nakrajíme na kostky ,osolíme ovalíme ve škrobu rozmichaném v bílku s trochou vody. Usmaříme v oleji.Vyndáme maso z pánve, slijeme olej(necháme jen trochu),přidáme na větší kusy hříbky. Podlejeme soj. a worchestrovou omáčkou, 0,5 l lžičky kari a špetku zazvoru.podle potřeby podlijeme voou a houby podusíme. Nakonec přidáme kapii a na větší kousky cibuli (měsíčky), kterou necháme zesklovatět jen tak aby křupala. Odstavíme z plotny, vmícháme maso a podáváme s rýži nebo do směsi vmícháme čínské uvařené nudle.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.