Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Krůtí kapsa dle Radka
 

Krůtí kapsa dle Radka

Krůtí kapsa dle Radka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
611x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
150 g krůtích prsou
0,5 sterilované broskve
plátek šunky
100 g nivy
provensálské koření
sůl
pepř
smetana
1 kus měkkého sýra (trojúhelníček)
olej
20 g loupaných pražených mandlí

POSTUP

Postup přípravy: Krůtí prsa rozřízneme a naklepeme, aby nám vznikl plát. Osolíme, opepříme, vložíme plátek šunky, nakrájenou sterilovanou broskev a zasypeme strouhanou nivou. Zabalíme a vytvoříme kapsu. Kapsu vložíme na pánev a na rozpálený olej a přiklopíme poklicí. Pomalu opékáme z každé strany zhruba 4 minuty. Já osobně obracím, když není na masu vidět nic syrového. Do výpeku přidáme nasekané pražené mandle, nastrouhanou nivu, trojúhelník měkkého sýra a zalijeme smetanou. Přidáme asi tak kávovou lžičku provensálského koření rozmícháme a necháme chvilku provařit.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.