Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Krůtí roláda
 

Krůtí roláda

Krůtí roláda
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
1063x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
1,5 kg krůtího masa (nejlépe plát z prsou)
Nádivka:
300 g bůčku
3 vejce
sůl
1 dcl mléka
1 šlehačka
100 g libovější anglické slaniny
200 g sterilovaných žampionů

POSTUP

Postup přípravy: Bůček jemně umeleme, přidáme celá vejce, sůl, mléko a šlehačku. Vše dobře promícháme, aby se hmota spojila. Do této směsi lehce vmícháme na kostičky nakrájenou slaninu a žampiony. Z nádivky vytvarujeme silnější váleček, položíme ho na plát krůtího masa a zavineme. Roládu ovážeme tenkým provázkem, osolíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1,5 hodiny. Při pečení občas obrátíme a podlijeme. Nádivku můžeme též obalit anglickou slaninou. V tom případě ještě budeme potřebovat plátky anglické slaniny. Roládu můžem posypat grilovacím kořením.
Jako příloha se podává brambor na různý způsob, bramborová kaše, knedlíky a zeleninový salát.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.