Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Kuřátko nadívané výbornou nádivkou.
 

Kuřátko nadívané výbornou nádivkou.

Kuřátko nadívané výbornou nádivkou.
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
826x
Autor: neuveden

SUROVINY

1100 1400 g velké celé kuře, vřetně jater a drůbků
4 lžíce + 6 lžíc navíc olivového oleje
2 velké, nebo víc menších pórků nakrájených na 2,5cm kousky
450 g měkkého pikantního salámu, nakrájeného na kostičky
4 lžíce nastrouhaného chutného sýra
sůl a pepř
500 ml suchého bílého vína
3 lžíce sušeného červeného rybízu
3 lžíce piniových oříšků, nebo posekaných oloupaných mandlí

POSTUP

Posolit a opepřit kuře uvnitř a zvenku. Na pánvi rozehřát 4 lžíce oleje do bodu kouře. Přidat pórek, játra a drůbky a smažit vše po 10-12min. Vyndat játra a pórek do mísy a drůbky na destičku. Posekat drůbky a přidat je do mísy. Přidat salám a sýr, dobře vše promíchat, osolit a opepřit a zchladlou směsí naplnit kuře. Založit kuřeti křídla dozadu a svázat dohromady nohy. Je-li nutné tak uzavřít břišní dutinu špejlí, aby se zajistila nádivka. Na velkém pekáči rozehřát zbytek oleje do bodu kouře. Přidat kuře a osmažit jej do hněda na všech stranách, což potrvá asi 10min. Přidat rybíz, víno, oříšky, nebo mandle a přivéct do varu. Snížit teplotu a pomalu dusit po 1 hodinu, přilévajíc více vína, je-li zapotřeby. Opatrně otáčet kuře každých 15min. Opatrně vyjmout kuře, odsranit motouzek a naporcovat. P.S. Název receptu je ¨Pollo Imbotito Ai Porri¨ TIP: Nemáte-li sušený rybíz tak přidejte rybízový džem, nebo zavařeninu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.