Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Kure na svetlo
 

Kure na svetlo

Kure na svetlo
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
127 min.
Počet zobrazení
502x
Autor: neuveden

SUROVINY

Vezmeme si dostatecne velky zapekaci hrnec
ci plech s vysokym okrajem (aby jsme neprisli o stavu). Do nej dame omyta
cerstva kureci stehna podle hladu a poctu osob (optimalne tak dve na osobu). Zalijeme panenskym olivovym olejem a dobrym bilym vinem
pochopitelne nezapomeneme osolit. Vezmeme dva citrony (pri nejakych 8-10 stehnech) a nakrajime je na kostky
ty pridame k masu. Dale k masu pridame cesnek - pozor
cesnek se nemusi loupat a rozhodne ho tam dame v celych kusech
nemusite setrit
nebot pecenim/dusenim se nam cesnekova ostra chut velmi vyrazne zmeni na jemnou
temer az medovou chut. Cele to na zaver pokryjeme cerstvym tymianem. Maso ve vznikle ¦omacce¦ dukladne obalime a dame do trouby
220 nez bude maso hotove (kolem dvou hodin pri
ale zkonrolujte si to sami

POSTUP

Vezmeme si dostatecne velky zapekaci hrnec, ci plech s vysokym okrajem (aby jsme neprisli o stavu). Do nej dame omyta, cerstva kureci stehna podle hladu a poctu osob (optimalne tak dve na osobu). Zalijeme panenskym olivovym olejem a dobrym bilym vinem, pochopitelne nezapomeneme osolit. Vezmeme dva citrony (pri nejakych 8-10 stehnech) a nakrajime je na kostky, ty pridame k masu. Dale k masu pridame cesnek - pozor, cesnek se nemusi loupat a rozhodne ho tam dame v celych kusech, nemusite setrit, nebot pecenim/dusenim se nam cesnekova ostra chut velmi vyrazne zmeni na jemnou, temer az medovou chut. Cele to na zaver pokryjeme cerstvym tymianem. Maso ve vznikle omacce dukladne obalime a dame do trouby, nez bude maso hotove (kolem dvou hodin pri 220, ale zkonrolujte si to sami
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.