Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Kuře pro labužníky v pomalém hrnci
 

Kuře pro labužníky v pomalém hrnci

Kuře pro labužníky v pomalém hrnci
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
127 min.
Počet zobrazení
1018x
Autor: lab 23733

SUROVINY

Ingredience:
1800 g kurecích prsou bez kostí, prípadne rozdelených na poloviny
1 velká cibule, nakrájená
3 rozetrené strouzky cesneku
360 ml kecupu
60 ml hnedého cukru
1 PL Worcestershire sauce
60 ml vinného octa
1 KL mletého cerveného pepre - lze vynechat
60 ml vody - jen kdyz omácka ke konci je prílis hustá

POSTUP

Příprava:
Vystríkejte pomalý hrnec kuchynským sprejem nebo jej vymazte olejem. Na dno hrnce dejte 0,666666666666667 cibule a vsechen cesnek. Na to rozlozte kurecí prsa a na ne zbytek cibule. V misce rozmíchejte zbytek ingrediencí a nalejte na kure. Nadzvednete trochu kurecí prsa lzicí aby omácka protekla i na dno hrnce.
Varte zakryté na LOW 6-7 hodin.



Doporučená příloha:
Rýze, testoviny.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.