Kuřecí směs na bramboráku
Postup
1 Na každou porci je třeba udělat jeden větší bramborák. Brambory oloupeme a nastrouháme, přidáme mouku, koření, vajíčka a prolisovaný česnek. Promícháme a děláme bramboráky jeden za druhým na lehce pomaštěné pánvi. Hotové si odkládáme a snažíme se je uchovat teplé. Na kuřecí směs si nejprve pokrájejte kuřecí maso na tenké nudličky, osolte jej, smíchejte s máčeným škrobem a syrovým vejcem a nechte chvíli odležet v chladnu. Poté opečte na pánvi na rozpáleném oleji do zlatova (pozor, olejem raději šetřit!), přidejte krájenou cibuli, pórek a kapii a krátce poduste.Ke konci přidejte víno, sojovou omáčku a glutasol, vše dobře promíchejte a ještě trochu prohřejte. Podle chuti můžete i přisolit. Hotovou masovou směs upravíte na bramborák. Salátová příloha a chlazené pivo není jistě na závadu.
Mohlo by Vás zajímat
Křidýlka podle potřeby očistíme a důkladně omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli rozčtvrtíme a česnek nakrájíme na plátky.
Do pekáče nask...
· 01:30
1) Kůži na stehnech na několika místech nařízněte a do zářezů vložte kousky česneku. Také jehličky rozmarýnu můžete napíchat pod kůži, aby lépe d...
· 01:40
1. Kuřecí stehna omyjeme, potřeme chili kořením a obalíme v hl.mouce.
2. Stehna opečeme na margarinu do hněda.
3. Necháme odkapat ananas.
4. K...
· 00:40
Připravené maso nakrájíme na tenké nudličky a poprášíme kořením kari. Dáme do misky, pokapeme olejem a necháme asi 1 hodinu proležet. Občas promí...
· 02:00
Komentáře