Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Kuřecí stehno(čtvrtka) na bazalce
 

Kuřecí stehno(čtvrtka) na bazalce

Kuřecí stehno(čtvrtka) na bazalce
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
50 min.
Počet zobrazení
1185x
Autor: Jiří Jílek

SUROVINY

4 stehna (kuřecí čtvrtky)
150 g rajčat
0,5 dcl olivového oleje
1 cuketa
0,5 lilku
0,5 malého svazku petržele
0,5 kávové lžičky sušené bazalky
4 stroužky česneku
sůl
pepř

POSTUP

Kuřecí čtvrtky opláchneme, osolíme a vložíme na pánev s rozpáleným olejem. Maso pečeme z obou stran cca 2 minuty, poté je dopečeme asi 20 minut v předem rozehřáté troubě při 180 °C. Mezitím si na rozpáleném oleji opečeme na plátky nakrájený lilek a cukety. Takto připravenou zeleninu položíme na ubrousek, abychom se zbavili přebytečného tuku. Dále si do kastrůlku nalijeme olej (asi 0,5 cm na dno) a restujeme cca 3 minuty na plátky nakrájený česnek a na kostky pokrájená rajčata. Přidáme petržel, bazalku a nakonec opečený lilek s cuketou. Vše důkladně promícháme a podáváme s dozlatova upečeným kuřetem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.