Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Mladý krocan s dvojí nádivkou
 

Mladý krocan s dvojí nádivkou

Mladý krocan s dvojí nádivkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
127 min.
Počet zobrazení
1115x
Autor: MAGGI

SUROVINY

1 krocan; 30 dkg slaniny; sůl
svazek petrželky kudrnky; 0,5 kg jedlých kaštanů; 0,5 l mléka; muškátový květ; 6 vajec; 30 dkg strouhanky; citrón
černý pepř mletý; 15 dkg másla; 5 dkg sardelek; 0,5 kg mletého vepřového; 20 dkg krocaních jater; 20 dkg uvařeného uzeného masa; bylinky; 1 kostka MAGGI Zlatý Slepičí bujón se zeleninou

POSTUP

Očištěného krocana prosol, prsa prošpikuj částí slaniny, vykruť krk. Krocana naplň, zabal do alobalu a dej péci asi na 2 až 3 hodiny do trouby. Půl hodiny před dopečením alobal sundej, přelij krocana studenou vodou (bude mít křupavou kůrčičku) a nechej dopéci. Nádivka do volete: Kaštany nejprve vař asi 10 minut ve vodě, oloupej je a dej vařit do směsi vývaru z MAGGI Sypkého Zlatého slepičího bujónu se zeleninou a mléka. Měkké rozemel, přidej nakrájenou slaninu, máslo, žloutky, nasekanou petrželku, citrónovou kůru, sůl, pepř a nakonec sníh. Naplň touto nádivkou vole a zašij. Nádivka do krocana: Utři máslo se sardelkami a solí, přidej vejce, nasekané uzené maso a syrová játra, mleté maso, citrónovou kůru, pepř, strouhanku a bylinky. Touto směsí naplň vnitřek krocana. Ze zbytků nádivek tvaruj koule, které nechej péci společně s krocanem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.