Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Naše kuře na paprice
 

Naše kuře na paprice

Naše kuře na paprice
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
90 min.
Počet zobrazení
657x
Autor: Věrka Fišerová

SUROVINY

4 lžíce olej
1 ks cibule
2 lžíce smetana
1 dl voda
1 kg kuře
1 lžíce sladká paprika
2 lžíce hladká mouka
1 lžíce pálivá paprika

POSTUP

Kuře očistíme, opláchneme a ve vodě uvaříme doměkka. Podle chuti můžeme přidat i koření a sůl. Měkké kuře vytáhneme, necháme vystydnout a následně maso obereme. Vývar přecedíme a dáme stranou. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli osmažíme dozlatova. Přidáme sladkou a pálivou papriku, velice lehce ji orestujeme asi jen 10 - 20 vteřin a přilijeme nachystaný vývar. Základ přivedeme k varu a zahustíme smetanou na šlehání. Pokud máme radši hustší omáčky. Smícháme vodu s hladkou moukou, aby vznikla řidší kaše. Tu pak nalijete do omáčky. Nakonec do ní přidáme kousky masa a necháme je provařit. Hotovou omáčku podáváme s masem, houskovým knedlíkem nebo bílým pečivem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.