Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Paprikás csirke.
 

Paprikás csirke.

Paprikás csirke.
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
692x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg kuře s játry
sůl
150 g uzené slaniny
1 cibule
1 lžička sladké papriky
kuřecí vývar
kuřecí játra
170 ml kyselé smetany

POSTUP

Omýt a osušit kuře. Naporcovat ho na 8 dílků. Nakrájet slaninu, rožkvařit ji a osmažit na ni posekanou cibuli. Sejmout pánev s ohně a posypat cibuli paprikou. Vložit kuřecí dílky na pánev a osmažit je na všech stranách do zlatova. Přidat trochu vývaru, přikrýt a dusit 50-60min. na velice pomalém ohni. Sem tam dílky kuřete obrátit. Posekat játra a přidat je během několika posledních minut přípravy a potom lžící přidat smetanu. Na moment vše přikrýt a prohřát. Paprikás csirke podávat horký s chlebem Původní kuchyní tohoto receptu je Maďarsko
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.