Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Pečené kuře po selsku
 

Pečené kuře po selsku

Pečené kuře po selsku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
918x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 celé kuře
sůl
2 stroužky česneku
mletou papriku
40 g rostlinného tuku
30 g uzené slaniny
1 lžičku solamilu
2 dcl vývaru nebo vody
40 g másla

POSTUP

Omyté kuře mírně osolíme, potřeme utřeným česnekem na povrchu i zevnitř, poprášíme mletou paprikou (grilovacím kořením), vložíme do tukem vymazaného pekáčku, posypeme drobně nakrájenou slaninou, podlijeme troškou vody a pečeme ve vyhřáté troubě pod pokličkou doměkka. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou. Asi 15 minut před dopečením kuře obrátíme a dopékáme bez poklice. Pečené kuře vyjmeme, výpek zalijeme vlažným vývarem nebo vodou rozmíchanou s troškou solamylu, přidáme máslo, krátce povaříme, dochutíme a procedíme. Šťávou přelijeme porce kuřete. Podáváme s vařenými brambory, rýži a zeleninovým salátem
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.