Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Plněná kachna s játrovou nádivkou
 

Plněná kachna s játrovou nádivkou

Plněná kachna s játrovou nádivkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
8
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
1237x
Autor: Jiří Jílek

SUROVINY

Ingredience
2 kachny, 100 g kachních jater, 10 listů špenátu, 1 vejce, 5 cl koňaku, 50 g mandlí, 50 g žampionů, 50 g libového uzeného masa, sůl, muškát , pepř

POSTUP

Postup
Obě kachny pečlivě vykostíme, maso z jedné z nich semeleme s játry na jemnou kaši. Přidáme koření, koňak, vejce, mandle, menší žampiony krájené na plátky a kostky uzeného masa. Celou směs okořeníme. Druhý plát kachny posolíme, poklademe špenátem, vložíme směs a kachnu zašijeme. Pečeme podlitou ve středně vyhřáté troubě asi 3 hodiny. Potom necháme vychladnout a krájíme opatrně řezy.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.