Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Provensálský krůtí guláš
 

Provensálský krůtí guláš

Provensálský krůtí guláš
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Náročnost
lehký
Časová náročnost
90 min.
Počet zobrazení
12x
Autor: Jiří Jílek

SUROVINY

0,6 kg krůtího masa (gulášové krůtí )
100 g slanina b.k.
2 cibule
4 stroužky česneku
provensálské koření
2 lžíce oleje sůl
bílý pepř
20 mletá paprika
425 ml nakládaných rajčat
15 zelených oliv
25 g mandlí
250 ml suchého bílého vína

POSTUP

Příprava:Maso nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme, stroužky česneku jen rozpůlíme. Rozkrojíme feferonku a odstraníme semeník. Lusk nakrájíme na malé kousky.

V kastrolu rozpálíme olej přidáme slaninu na kostičky, přidáme maso a za stálého míchání ho zprudka restujeme. Maso osolíme a opepříme. K masu přisypeme cibuli, česnek i feferonku. Směs krátce osmahneme. Podlejem trochou vývaru a přidáme mletou papriku .

Přidáme konzervovaná rajčata, olivy i mandle. Guláš dusíme asi 75 minut. Hotový pokrm zalijeme vínem a prohřejeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.