Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
 

Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku

Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
20 min.
Počet zobrazení
683x
Autor: Testudo

SUROVINY

4 řízky z kuřecích prsíček
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce sušeného rozmarýnu
sůl
mletá ostrá paprika
8 plátků krájené šunky
1 stroužek česneku
1 cibule
3 mrkve
3 celery
2 malé cukety
1 lžíce rajčatového pyré
0,12 l bílého suchého vína
2 lžíce olivového oleje
1 lžička citronové kůry
1 lžíce nasekané petrželky

POSTUP

1. Maso krátce opláchneme a osušíme. Čtyři lžíce oleje rozpálíme na panvi a řezy po obous stranách osmažíme do hněda a do křupava. Potom je vyjmeme, okořeníme rozmarýnou, paprikou a osolíme. Pak každý řez zavineme do dvou plátků šunky. 2. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Celer a mrkev dobře očistíme, cikety omyjeme a všechno nakrájíme na tebké proužky. Rajčatové pyré dobře promícháme s bílým vínem. 3. V pánvi rozpálíme olivový olej a v něm osmažíme cibulku do sklovita. Pak přidáme česnek a zeleninu a lehce osmažíme. Přilejeme vinnou směs, okořeníme paprikou a osolíme. 4. Řezy z prsíček položíme na zeleninu, přikryjeme poklicí a při mírné teplotě podusíme asi 15 minut. Podušené je přemístíme na předehřáté talíře a udržujeme v teple. Do zeleniny přimícháme citrónovou kůru a petrželku, pak zeleninu upravíme vedle kuřecích řezů. Doba přípravy: 20 min Doba vaření: 30 min Hotovo za: 50 min
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.