Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Sladké kuře s mangem
 

Sladké kuře s mangem

Sladké kuře s mangem
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
25 min.
Počet zobrazení
865x
Autor: Testudo

SUROVINY

1 lžíce slunečnicového oleje
6 kuřecích stehýnek bez kůže
1 zralé mango
2 rozetřené stroužky česneku
225 g pokrájených pórků
100 g fazolových klíčků
1,5 dl mangové šťávy
1 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce medu
2 lžíce rajského protlaku
1 lžička škrobové moučky

POSTUP

Ve velkém předehřátém woku rozehřejte olej. Kuřecí maso pokrájejte na kousky a ve woku je při vysoké teplotě smažte 10 minut za častého obracení, aby bylo na všech stranách dozlatova. Oloupejte a pokrájejte mango a přidejte do woku s česnekem, pórkem a fazolovými klíčky. Smažte další 2-3 minuty. Smíchejte mangovou šťávu, bílý vinný ocet a škrobovou moučku. Směs nalijte do woku a 2 minuty povařte s ostatními přísadami, aby tekutina zhoustla. Pokrm dejte na ohřátou servírovací mísu a podávejte.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.