
Smetanové kuřecí řízky se žampióny



4

831x
Autor: neuveden
SUROVINY
4 kuřecí řízky
4 lžíce oleje
sůl
pepř
Omáčka:
2 cibule
400 g žampionů
300 ml smetany
200 ml vývaru
2 lžíce čerstvých bylinek
4 lžíce bílého vína
sůl
pepř
rýže
4 lžíce oleje
sůl
pepř
Omáčka:
2 cibule
400 g žampionů
300 ml smetany
200 ml vývaru
2 lžíce čerstvých bylinek
4 lžíce bílého vína
sůl
pepř
rýže
POSTUP
Řízky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na pánvi opečeme, jakmile se na mase vysráží bílkoviny, maso obrátíme a hned vyndáme, aby se nevysušilo. Na zbylém tuku opečeme cibuli a plátky žampionů. Přilijeme vývar, smetanu a vše krátce povaříme. Přidáme bylinky, omáčku osolíme, opepříme a ještě necháme přejít varem. Poté řízky vložíme do omáčky, prohřejeme a nakonec omáčku ochutíme vínem. Podáváme se zázvorovou nebo kari rýží.
Recept "Smetanové kuřecí řízky se žam..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.