Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Španělská Paella
 

Španělská Paella

Španělská Paella
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1765x
Autor: neuveden

SUROVINY

250 g kuřecího masa
250 g králičího masa
400 g rýže
100 g fazolových lusků
100 g červené papriky, nakrájené na plátky
50 g zelené papriky, nakrájené na plátky
100 g rajčat, nakrájených na kostičky
1,5 l vody
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky mleté papriky
špetka šafránu
1 lžička rozmarýnu
sůl dle chuti

POSTUP

Omyté králičí a kuřecí maso nakrájejte na menší kostky, osolte. Na mělké větší pánvi si rozehřejte olivový olej a osmahněte kousky masa dohněda, pak přidejte nakrájená rajčata, povařte je doměkka, přidejte nakrájené papriky, ještě chvíli povařte a posýpejte mletou paprikou, osmahněte další 2 minutky. Nepřipalte, přidejte vroucí vodu, šafrán, sůl, vmíchejte rýži a vařte alespoň 10 minut za mírné teploty. Těsně před tím, než bude rýže hotová posýpejte rozmarýnem a přikryjte utěrkou a nechte 10 minut dojít. Ihned podávejte.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.