Špindlerovská kachna
Postup
1 Tyrolský bok orestujeme s cibulí a vmícháme do nakrájené a navlhčené žemle. Přidáme žloutky, sekanou petržel a osolíme. Na závěr vmícháme sníh z bílků. Touto nádivkou naplníme kořeněnou a osolenou kachnu, kterou pečeme s krájenými jablíčky na pivě.
2 Podáváme s klobásovým zelím opékanými knedlíky.
Mohlo by Vás zajímat
Kachní stehna nasolíme, nakmínujeme a přidáme tymián. Tuk nepoužíváme, protože jsou stehna dostatečně tučná a pustí nám spoustu tuku. Vložíme na ...
· 01:00 ·
Kachnu opláchneme a osušíme. 50 g broskví (meruněk) nakrájíme na malé kostičky, zbytek přepůlíme nebo rozčtvrtíme. Lístky tymiánu nadrobno naseká...
· 01:00 · · 02:00 ·
V předehřáté troubě (nebo remosce) rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky a na ní osmažíme cibuli, přidáme na jemné nudličky nakrájenou kořen...
· 01:00 · · 02:00 · · 02:00
Komentáře