Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Drůbeží maso > Vinařská kachní prsíčka
 

Vinařská kachní prsíčka

Vinařská kachní prsíčka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
611x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 ks kachních prsíček s kůží
400 g sterilovaného bílého zelí
3 ks středně velké cibule
200 g pikantní klobásy, 200 ml bílé víno
2 lžíce škrobové moučky
olej
barevný drcený pepř
sůl
jehly

POSTUP

Vykostěná kachní prsa s kůží naklepeme, osolíme a opepříme.. Cibuli a klobásu nakrájíme a společně osmahneme, přidáme vymačkané a překrájené zelí a krátce podusíme. Vychladlou směs klademe na prsa, maso přeložíme a sepneme jehlami. Na pekáči, na kterém prsa budeme péct, osmahneme druhou cibuli nakrájenou . Prsa z obou stran zprudka. Podlijeme vývarem a dáme péct do trouby. Před koncem pečení přilijeme bílé víno. Hotové maso vyjmeme, výpek vyrestujeme , zahustíme rozmíchanou škrobovou moučkou s vodou. Provaříme a šťávu přecedíme na maso. Nakrájíme cibuli na kolečka po vídeňsku, osmahneme ji a při podávání ji klademe na každou porci.
Jako příloha jsou šťouchané brambory
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.