Bylinková omáčka s česnekem

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • zakysané smetany 150 g
  • kyselé smetany 150 g
  • stroužek česneku 1
  • sůl
  • pepř
  • směsi zelených bylinek 1 svazek

Postup

1 Zakysanou a kyselou smetanu umícháme do omáčky. Prolisujeme do ní oloupaný stroužek česneku. Osolíme a opepříme. Bylinky omyjeme, osušíme, lístky otrháme, najemno posekáme a vmícháme do omáčky.
2 Upozornění: pokrmy s bylinkami nemusíte solit.

Mohlo by Vás zajímat

Fondu (sýrový krém) - po alpsku
Připravíme sýrový krém-fondu. Nejlépe večer, ale alespoň 2 hod. předem, nakrájíme sýr na tenké malé kousky, dáme do misky a zalijeme trochou mlék...
 · 
Fondue
Vymažeme mísu česnekem, nalijeme víno a než se začne vařit tak tam nasypeme nastrouhaný sýr postupně až se všechen rozpustí. Pokud není dost hust...
 ·  · 00:45 · 
Švýcarské fondue
Postup přípravy: Hrnec na fondue vytřeme stroužkem česneku, vložíme strouhaný sýr a podlijeme asi 1 dl vína. Za stálého míchání pomalu zahříváme ...
 ·  · 00:45 ·  · 00:44
Masové fondue
1. Žampiony očistíme a podle velikosti příp. rozpůlíme. Šalotku oloupeme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Připravené přísady rozdělí...
 ·  · 00:45 ·  · 00:44 · 00:20
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...