Fondue od Středozemního moře
Postup
1 Krevetky necháme při pokojové teplotě rozmrazit, pokapeme je citrónovou šťávou a na chvíli odložíme. Do nádoby na fondue vlijeme víno, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr a na mírném ohni za stálého míchání pomalu rozpustíme na hladkou krémovou omáčku. Přimícháme drobně nakrájenou cibuli, kopr, hořčici, trochu cukru a okořeníme chilli kořením. Připravené krevetky napichujeme na vidličku a máčíme ve fondue.
2 Podáváme s bílým chlebem a ananasovým kompotem.
Mohlo by Vás zajímat
Z bochníku chleba odřežeme vršek a vydlabeme střídku Slaninu nakrájenou na proužky osmažíme na oleji. Smetanu smícháme se sýrem, přidáme na kosti...
· 00:30
Rozlámanou čokoládu rozpustíme v kondenzovaném mléce při malém plameni. Vmícháme pomerančovou šťávu, likér a sekané ořechy. U stolu držíme teplé ...
Připravíme sýrový krém-fondu. Nejlépe večer, ale alespoň 2 hod. předem, nakrájíme sýr na tenké malé kousky, dáme do misky a zalijeme trochou mlék...
·
Préparation :
Découper le pain rassis en petit morceaux et le placer dans une corbeille.
Préparer les fromages en enlevant la croute et en les ...
· · 00:20
Komentáře