Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Játrová fondue
 

Játrová fondue

Játrová fondue
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
579x
Autor: neuveden

SUROVINY

600 g jater
4 kyselá jablka
citrónová šťáva
2 cibule
1 lžíce mouky
sůl
pepř
Na těstíčko:
2 lžíce mouky
1 šálek jablečného vína
1 bílek
olej

POSTUP

Játra nakrájíme na kostky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kroužky a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli nakrájíme na kroužky. nakonec kousky jater lehce obalíme v mouce a vše upravíme na dřevěný talíř nebo desku. Kousky jater napichujeme a smažíme v oleji. Kroužky jablek a cibule namáčíme nejprve v těstíčku a pak teprve smažíme. K tomu podáváme studené omáčky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.