Klobásové fondue

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • loveckých klobás 300 g
  • bavorských klobás 300 g
  • norimberských klobás 300 g
  • rostlinného oleje 1 l
  • Příloha:
  • pšeničný chléb
  • nakládané šalotky
  • rajčatový krém s olivami
  • jablečná omáčka s hořčicí
  • vinaigrete z míchané zeleniny

Postup

1 Lovecké klobásy, bavorské klobásy a norimberské klobásy 10 minut povaříme a dáme vychladnout, pak všechny klobásy oloupeme, nakrájíme na kousky velké 2 cm. 1 l rostlinného oleje rozpálíme ve fonduovém kotlíku na plotýnce a poté postavíme na ohřívač. Klobásy na vidličce opékáme v horkém tuku.
2 Příloha: pšeničný chléb, nakládané šalotky, rajčatový krém s olivami, jablečná omáčka s hořčicí, vinaigrete z míchané zeleniny

Mohlo by Vás zajímat

Sedlácké super fondue
Z bochníku chleba odřežeme vršek a vydlabeme střídku Slaninu nakrájenou na proužky osmažíme na oleji. Smetanu smícháme se sýrem, přidáme na kosti...
 · 00:30
Čokoládové fondue
Rozlámanou čokoládu rozpustíme v kondenzovaném mléce při malém plameni. Vmícháme pomerančovou šťávu, likér a sekané ořechy. U stolu držíme teplé ...
Fondu (sýrový krém) - po alpsku
Připravíme sýrový krém-fondu. Nejlépe večer, ale alespoň 2 hod. předem, nakrájíme sýr na tenké malé kousky, dáme do misky a zalijeme trochou mlék...
 · 
Fondue ´´ Savoyarde´´
Préparation : Découper le pain rassis en petit morceaux et le placer dans une corbeille. Préparer les fromages en enlevant la croute et en les ...
 ·  · 00:20
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...