Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Rybí fondue
 

Rybí fondue

Rybí fondue
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
585x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg rybích filetů (okoun, halibut, treska, makrela nebo losos)
šťáva z citrónu
4 lžíce bílého vína
olej
různé koření
omáčky
přílohy
Těstíčko na smažení:
0,25 l mléka
125 g mouky
1 vejce
1 špetka soli
1 špetka cukru

POSTUP

Omyté rybí filety nakrájíme na asi 3 cm velké kostky a pokapeme citrónovou šťávou a vínem. Necháme proležet a rozdělíme do jednotlivých misek nebo na talíř. Maso napichujeme na vidličky a smažíme v oleji 1,5 až 2 minuty Dle obliby můžeme kostky rybího masa před smažením namáčet ještě v těstíčku. Mléko rozkvedláme s moukou. Přidáme žloutek, sůl a cukr. Nakonec opatrně vmícháme tuhý sníh z bílku.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.