Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Rybí fondue se zeleninou
 

Rybí fondue se zeleninou

Rybí fondue se zeleninou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
625x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g pšeničné mouky
1 lžíce sójového oleje
125 ml světlého piva
4 lžíce mléka
2 vejce
0,5 lžíce soli
800 g rybího filé z tresky
5 lžic sójového oleje
1 citron - šťáva
4 lžíce sójové omáčky
200 g krevet
200 g květáku
200 g brokolice
200 g mrkve
200 g brambor
1 l rostlinného oleje
1 kg rostlinného tuku
Přílohy:
omáčka z kešu
čerstvá bylinková omáčka
melounový salát

POSTUP

Pšeničnou mouku smícháme se sójovým olejem, světlým pivem a mlékem. Pak postupně přidáváme vejce a sůl. Vypracujeme těsto a necháme asi 30 minut stát. Rybí filé z tresky omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme a nakrájíme na kostky. Sójový olej smícháme se šťávou z citronu a ochutíme sójovou omáčkou. Kostky rybího masa zalijeme marinádou a necháme asi 30 minut působit. Krevety necháme okapat. Květák a brokolici zbavíme listů, opláchneme pod tekoucí studenou vodou a rozebereme na růžice, pak vložíme do osolené vody, uvedeme do varu, vaříme asi 10 minut, poté zeleninu vyjmeme a necháme dobře okapat. Mrkev očistíme, omyjeme a najemno pokrájíme. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, zalijeme slanou vodou. Všechnu zeleninu vyrovnáme na podnos. Rostlinný olej nebo rostlinný tuk rozpálíme ve fonduovém kotlíku na plotýnce a pak postavíme na ohřívač. Kostky rybího filé, krevety nebo zeleninu podle chuti napichujeme na fonduové vidličky, namáčíme v pivním těstíčku a pak opékáme v horkém tuku dozlatova. Přílohy: omáčka z kešu, čerstvá bylinková omáčka, melounový salát
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.