Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Rybí fondue
 

Rybí fondue

Rybí fondue
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
918x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 l rybího vývaru (z kostky)
0,5 citronu (chem. neošetř.)
4 hlavičky pórku
2 snítky kopru
1 zrnko nového koření
1 bobkový list
3 zrnka pepře
100 g žampionů
2 mrkve
1 malý fenykl
2 řapíky celeru
200 g filé z mořského ďasa
200 candáta
200 lososa
4 humři
1 bageta

POSTUP

1. Vývar ohřejeme. Citron nakrájíme na plátky, 0,5 možství pórku na kolečka. Dáme společně s koprem a kořením do vývaru. Žampiony a zeleninu očistíme, mrkev a fenykl nakrájíme na hranolky, celer a zbylé hlavičky pórku na kolečka. Vše upravíme na mísu. Kotlík na fondue s vývarem postavíme na ohřívač a vývar stále udržujeme horký. 2. Ryby a humry omyjeme a osušíme, nakrájíme na sousta. Bagetu nakrájíme na kostky. Stolovníci si sami napichují zeleninu, humry a ryby a vaří je ve vývaru. K fondue podáváme omáčky podle výběru. Vývar na závěr přelijeme do šálku a podáváme jako polévku.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.