Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Špenátové fondue
 

Špenátové fondue

Špenátové fondue
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
626x
Autor: neuveden

SUROVINY

150 g mraženého špenátu
500 g goudy
1 cibule
2 lžíce másla nebo margarínu
250 ml šlehačky
1 zarovnaná lžíce škrobu
2 lžíce šlehačky
škrob
sůl
mletý pepř
muškátový oříšek

POSTUP

Mražený špenát necháme rozmrazit při pokojové teplotě a necháme okapat. Goudu nakrájíme na drobné kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Máslo nebo margarín rozpustíme ve fonduové nádobě na plotýnce a v omastku cibuli dozlatova osmahneme, pak přilijeme Šlehačku a uvedeme do varu postupně přidáváme sýr a na mírném ohni za stálého míchání ho rozpouštíme (NEVAŘÍME!), až vznikne hladká krémová omáčka. Pak vmícháme špenát. Škrob smícháme se šlehačkou a rozmíchaným škrobem fondue zahustíme, ochutíme solí, mletým pepřem a strouhaným muškátovým oříškem. Fondue udržujeme horké na ohřívači.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.