Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Zeleninové fondue
 

Zeleninové fondue

Zeleninové fondue
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
652x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g brokolice
2 karotky
300 g malých žampiónů
300 g hlívy ústřičné
3 lžíce citrónové šťávy
2 láhve rostlinného oleje
Na omáčku:
7 lžic kečupu
1 lžíce worcesteru
4 lžíce oleje
2 lžíce vinného octa
1 lžička cukru
Na těsto:
1 vejce
150 g polohrubé mouky
0,12 l suchého bílého vína
sůl
pepř
paprika

POSTUP

Brokolici očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky. Karotku očistíme a nakrájíme na plátky. Žampióny očistíme a odstraníme třeně. Hlívu nakrájíme na kousky. Houby pokapeme citrónovou šťávou. Vše upravíme na podnos. Na omáčku umícháme kečup, worcester,olej, ocet a cukr. Omáčku rozdělíme do 4 misek. Na těsto umícháme žloutek s moukou a vínem, ochutíme solí, pepřem a paprikou. Přidáme tuhý sníh z bílku. Těsto rozdělíme rovněž do 4 misek. Jednotlivě napichujeme kousky zeleniny nebo hub, namáčíme do těsta a pak ponoříme na 2 - 3 minuty do horkého oleje. Podáváme s připravenou omáčkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.