Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Fondue > Zeleninové fondue
 

Zeleninové fondue

Zeleninové fondue
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
1043x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg smíšené zeleniny (brokolice, mrkev, fenykl, zelený chřest, celer, žampiony, paprika apod.)
1,5 l zeleninového vývaru
1 šalotka
1 bobkový list
2 zrnka nového koření
3 zrnka pepře
1 lžíce sojové omáčky
1 pšeničný chléb
100 g čínských skleněných nudlí

POSTUP

1. Zeleninu očistíme, pokrájíme na menší kousky, upravíme na talíře nebo misky. V kotlíku na fondue rozehřejeme na sporáku zeleninový vývar. Šalotku oloupeme, nadrobno pokrájíme a vložíme do vývaru s kořením a sojovou omáčkou. Kotlík přeneseme na stůl a postavíme na ohřívač. 2. Stolovníci si sami nabírají nabírají do síťových naběraček zeleninu a vaří ji v horkém vývaru. K zeleninovému fondue dáme na stůl krajíce chleba. Nakonec ve vývaru uvaříme nudle a polévku podáváme v malých šálcích. Zeleninové fondue doplňujeme vhodnými omáčkami.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.