Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Houby > Cibule plněná houbovou nádivkou
 

Cibule plněná houbovou nádivkou

Cibule plněná houbovou nádivkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
927x
Autor: neuveden

SUROVINY

8 větších cibulí
voda
sůl
lžička cukru
10 g sádla
( houbová nádivka)
trochu vývaru ze zeleniny anebo vývaru připraveného z masoxu.

POSTUP

Oloupané, očištěné cibule u kořínkové části trochu skrojíme, aby cibule pěkně stály, a pak je krátce povaříme v osolené, nepatrné přislazené vodě. Potom z každé cibule skrojíme vršek a střed cibule opatrné lžičkou vydlabeme, a to natolik, aby na cibuli zůstaly alespoň tři vnější dužnaté listeny. Vnitřky vydlabané cibule nadrobno rozsekáme, na sádle krátce podusíme, vychladlé přimícháme do připravené houbové nádivky a vydlabané cibule nádivkou naplníme. Naplněné přikryjeme seříznutým vrškem, narovnáme je vedle sebe do kastrolu, podlijeme trochou vývaru a v horké troubě dusíme až změknou. Dušení trvá asi 20 až 30 minut. Příloha: vařené brambory omaštěné rozškvařenou slaninou anebo bramborová kaše.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.